aanvraag verstuurd, we nemen zo snel mogelijk contact met je op
vraag nu een intake rijles aan

JE THEORIE HALEN KOST JE BIJ AUTORIJSCHOOL Nesselande MAAR 1 DAG

Moet je er niet aan denken om avonden lang in een lokaal te zitten om theorielessen te volgen voor je autorijbewijs of scooterrijbewijs? Dan ben je bij Autorijschool Nesselande aan het juiste adres. Je theorie halen kan bij ons in één dag. Voor € 99,- krijg je een complete dagcursus inclusief lunch. Het examen mag je zelf inboeken bij het CBR via www.cbr.nl. Zo ben je vrij wanneer je deze doet en in welke plaats. WIj raden het aan om deze dicht op de dagcursus in te plannen zodat alles nog vers in je geheugen zit. Eventueel is het mogelijk het theorie-examen ook door ons te laten inplannen. Vraag dit aan je instructeur.

Tijdens onze dagcursus leer je de materie waarnaar gevraagd wordt tijdens het theorie-examen. Elke klas biedt plek voor ongeveer 15 deelnemers, zodat de instructeur iedereen voldoende aandacht kan geven. Wees dus snel met aanmelden, want vol = vol.

Het halen van je auto -of scootertheorie bij Autorijschool Nesselande kost je slechts één dag (van 09.00 uur tot 16.00 uur).

De kans is groot dat je na één examen al met een theoriecertificaat de deur uitloopt. Het halen van je autotheorie-examen is mogelijk vanaf 16,5 jaar. Je scootertheorie-examen kan je zelfds als halen wanneer je 15,5 jaar bent!

 

Ga voor je theoriecertificaat naar de leuktste rijschool van Zuid-Hollland. 

 

Zelfstandig online je theorie leren

  • in 1 dag de gehele cursus geleerd

  • theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig 

  • Hoog slagingspercentage

  • 20% korting op extra oefenmateriaal

Thuis je theorie-opleiding volgen is uiteraard ook mogelijk. Wij bieden theoriepakketten aan waarmee je online de theoriecursus doorloopt. Met het iTheorie-pakket of ons Theorieboeken-pakket word je geholpen om de theorie stapsgewijs te leren. Het pakket bevat de theorie, oefenvragen en praktijksituaties, die echte verkeerssituaties goed nabootsen.

Het slagingspercentage bij theorie-examens ligt aanzienlijk hoger bij kandidaten die een theoriecursus gevolgd hebben. Wij adviseren dan ook om een klassikale cursus of een zelfstandige theoriecursus te volgen!

Voor meer informatie over onze theorie-opleidingen kun je bellen of een e-mail sturen. Autorijschool Nesselandead is bereikbaar via telefoonnummer 06-24213998 of mail ons via info@rijschoolnesselande.nl

THEORIE LEREN