aanvraag verstuurd, we nemen zo snel mogelijk contact met je op
vraag nu een intake rijles aan

Haal je rijbewijs in 2, 4 of 10 weken.

Met een Intake rijles bepalen we of je de capaciteiten hebt voor de Spoedopleiding. Zo is het van belang dat je snel instructies oppikt en enig rijgevoel hebt. 

Je gaat direct de weg op en rijdt per dag zoveel mogelijk uren om rijervaring op te doen. De rijlessen verdeel je zelf en je hoeft er niet speciaal vrij voor te nemen. Autorijschool Nesselande werkt niet met wachtlijsten en je kan dan ook direct aan de slag met je Spoedopleiding.

Door de intensieve snelcursus haal je met minder rijlessen een hoger slagingspercentage dan met één rijles per week.

Hoe snel kan je met een spoedopleiding je rijbewijs halen?

Tijdens een spoedcursus rijd je maximaal 3 a 4 uur per dag. Een 10 daagse cursus bestaat dan ook gemiddeld uit 35 uur rijles. Omdat je direct kan starten bij ons is het mogelijk om binnen 2 tot 4 weken rijexamen te doen. Je mag dan 10 dagen voor je examendatum met je spoedopleiding beginnen, maar komt het met je werk of studie beter uit om de rijlessen te verdelen over 2 tot 10 weken, dan kan dat ook.

Wat kost een Spoedcursus?

Iedere leerling is anders, ben je een beginner of heb je misschien al eerder rijlessen gehad. Om een goede prijsopgave te doen, spreken we een Intake-rijles met je af. Dan halen we je thuis op, zien we je autorijden en kunnen we je vertellen wat jouw pakket gaat kosten. Een pakket bestaat uit rijlessen, tussentijdse toets en het CBR-praktijkexamen. 

Aarzel niet, plan je Intake-rijles en stap deze week nog in!