aanvraag verstuurd, we nemen zo snel mogelijk contact met je op
vraag nu een intake rijles aan

Hoe Wij Werken

Even je rijbewijs halen, dat kan al lang niet meer. Het verkeer is ingewikkelder geworden en het examen dus ook. Om toch een goede kans van slagen te hebben, bieden we bij Autorijschool Nesselande de rijopleiding aan die het beste bij jou past.

Je kunt ervoor kiezen om je rijbewijs te halen door middel van losse lessen, een complete rijopleiding een spoedopleiding of een 10-daagse rijopleiding. Schakel of automaat, door middel van een Nesselande-Intakeles weet jij wat het beste bij jou past.

Bij Autorijschool Nesselande werken we met erkende instructeurs en zij zijn dan ook up-to-date met de eisen van het CBR.

Je krijgt in principe een vaste instructeur toegewezen. Wanneer jouw instructeur onverwachts geen les zou kunnen geven, hebben we bij Autorijschool Nesselande genoeg capaciteit om dit op te vangen. Zo loop je dus ook nooit vertraging op in je rijopleiding.

De vorderingen worden bijgehouden op een instructiekaart. Zo word je gestructureerd voorbereid op je praktijkexamen en krijg je zelf ook zicht in het verloop van je rijopleiding. Zelfstandig deelnemen aan het verkeer brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee. Daarom is slagen alleen niet genoeg. Bij Autorijschool Nesselande leer je op een plezierige manier veilig, zelfstandig en verantwoord autorijden. 

Begeleiding van bijvoorbeeld ADHD of Faalangst?

Autorijschool Nesselande is tevens gespecialiceerd in het begeleiden van kandidaten met ADHD, ADD, AUTISME, FAALANGST en andere leerbeperkingen.

Wij zijn van mening dat ook jij net zoveel kan als ieder ander, alleen dat de weg er naartoe niet altijd vanzelfsprekend is. Daarom is het van belang om, gedurende de rijlessen, op een juiste manier te werk te gaan. Wanneer dit niet gebeurt, roept dit bij de kandidaat frustraties op en dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn.

Om dit risico te ondervangen start je met een intake rijles. Tevens hebben we ook een gesprek met jou en eventueel met je ouders. We kunnen dan met elkaar de omstandigheden in kaart brengen en kunnen we hiermee rekening houden tijdens de rijlessen. Op basis van jouw wensen en eisen kunnen wij precies de rijopleiding die bij jou past, selecteren.